Curry madras

Hiervoor een verspakket van de supermarkt gebruikt met de volgende ingrediënten:

1 Bloemkool
1 Rode paprika
1 Rode ui
1 Limoen
Rode peperTomaat
Pakje kokosmelk (200ml)
Zakje madrascurrypasta (120g)

Zelf toevoegen:
1 el zonnebloemolie
(zilvervlies)rijst
300 gram kip(dij)filetblokjes

Bereidingswijze:

  • Maak kleine roosjes van de bloemkool
  • Snijd de tomaten en paprika in grove stukken en de ui in fijne stukjes
  • Snijd de peper door de helft, verwijder de zaadjes en snijd in kleine stukjes
  • Pers de limoen en houd het limoensap apart
  • Kook de (zilvervlies)rijst volgens de instructie op de verpakking
  • Verhit 1 el zonnebloemolie in de pan op sauté en bak de stukjes kip(dij)filet rondom bruin
  • Voeg de groente toe en bak deze nog even mee
  • Voeg de currypasta aan de groenten toe en roer alles door elkaar
  • Zet op manuel en 4 uur, ventiel dicht
  • Als het klaar is QR ventiel open
  • Voeg de kokosroom toe en roer even door
Rating: 0 sterren
0 stemmen