Rustic Fisherman’s Feast: Spiced Pangasius with Potatoes and Beans

Ingrediënten:
4 pangasiusfilets
500 gram krieltjes, gehalveerd
400 gram sperziebonen, uiteinden verwijderd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in reepjes gesneden
1 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel kurkuma
1/2 theelepel komijnpoeder
Zout en peper naar smaak
1 citroen, in schijfjes
2 eetlepels olie
200 ml visbouillon
Verse peterselie, fijngehakt (voor garnering)

Bereidingswijze:

  • Zet de crockpot op sauté, geen deksel 
    Spoel de pangasiusfilets af en dep ze droog. Kruid de filets met zout, peper, paprikapoeder, kurkuma en komijn
  • Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook tot ze glazig zijn
  • Voeg de paprika toe en bak kort mee
  • Zet op steam
  • Voeg de gehalveerde krieltjes en sperziebonen 
  • Plaats de kruidige pangasiusfilets bovenop de groenten en krieltjes
  • Voeg de schijfjes citroen toe
  • Giet de visbouillon in de Crockpot
  • Doe de deksel dicht, ventiel dicht.
  • Zet op steam, temperatuur HIGH, tijdsduur 3 minuten
  • QR ventiel open
  • Controleer of de vis goed gaar is en de groenten en krieltjes zacht zijn
  • Serveer de pangasiusfilets met de groenten en garneer met verse peterselie
Rating: 0 sterren
0 stemmen