Schippers 800-Calorieën Schat” Crockpot Special

1:1 Dieet - Stap 2

Ingrediënten:

  • 150 gram gemengde visfilet (kies voor magere vissoorten zoals kabeljauw of tilapia), in stukken
  • 50 gram verse tomaten, in blokjes (of gebruik een kleine hoeveelheid tomatenblokjes uit blik zonder toegevoegde suiker)
  • 200 gram gemengde Provençaalse groenten (let op de portiegrootte om binnen de calorielimiet te blijven)
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 1 eetlepel crème fraîche light (controleer de hoeveelheid om binnen de 800 calorieën te blijven)
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  • Snijd de vis in hapklare stukken
  • Hak de knoflook fijn en snijd de verse tomaten in blokjes als je verse gebruikt
  • Plaats de Provençaalse groenten onderin de crockpot
  • Voeg de knoflook, Provençaalse kruiden, en tomatenblokjes toe
  • Leg de stukken vis voorzichtig bovenop de groenten
  • Dek de crockpot af en zet deze op laag voor 4-6 uur, of op hoog voor 2-3 uur. De kooktijd kan variëren afhankelijk van de grootte van de visstukken en de crockpot
  • Voeg ongeveer 15 minuten voor het serveren de crème fraîche toe. Roer voorzichtig om de vis niet te breken. Breng op smaak met zout en peper

Tip: Serveer met verse rauwkostsalade

Rating: 0 sterren
0 stemmen